Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. *
 1. SPECIAL EASY STICK GS

  Gebruiksgemak gecombineerd met kwaliteit

  Als duurzaamheid en luchtdicht bouwen gevraagd worden, is SPECIAL® EASY STICK GS onmisbaar. SPECIAL® EASY STICK GS is een gewapende EPDM-strook, voorzien van een glasvezel wapening en een extreem afdichtende, zelfklevende butyl-onderlaag. Deze onderlaag is voorzien van een release liner wat zorgt voor een eenvoudige en snelle verwerking. Dankzij de EPDM toplaag beschikken de stroken over producteigenschappen die vervangende producten ver achter zich laten. Zo is het materiaal van nature Uv-bestendig, blijvend flexibel en bestendig tegen extreme temperatuurschommelingen.

   

  Dankzij de glasvezel wapeningslaag is het product nog sterker gemaakt en kan het bewegingen in het gebouw nog beter opvangen. De extreem lange levensduur van meer dan 50 jaar garandeert een duurzame afdichting die langer meegaat dan de levensduur van het gebouw! 

   Binnen een handomdraai lucht-, damp- en waterdichte oplossingen

   Hecht op iedere ondergrond

   Voorzien van een glasvezel wapening

 1. *
 1. Special Easy Tack

 1. *
 1. SPECIAL PREFAB EPDM MANCHETTEN

  SPECIAL® Prefab EPDM raammanchetten

  In de bouwwereld speelt duurzaamheid een steeds prominentere rol. De eisen voor luchtdicht bouwen zijn hier een goed praktijkvoorbeeld van. Binnen de traditionele bouwtechnieken blijft dit echter een uitdaging. Met onze EPDM systemen komen wij u hierin tegemoet en maakt u ieder bouwwerk gegarandeerd, eenvoudig én snel lucht-, winddicht en vochtkerend. 

   

  Om de verbindingen rondom kozijnen eenvoudig, snel en luchtdicht af te sluiten, hebben wij SPECIAL® EPDM raammanchetten ontwikkeld. Dit zijn prefab manchetten in zogenaamde "kadervorm", waarbij de vier hoeken en tussenstukken als één geheel aan elkaar verbonden zijn. Dit zijn zogenoemde hotbonding verbindingen, welke af productie met een speciale lastechniek gerealiseerd worden. Deze techniek geeft absolute zekerheid tegen lucht- en vochtlekkages.

   

  Het raammanchet wordt om het stelkozijn geplaatst, waardoor deze na installatie luchtdicht kan worden aangesloten in het bouwwerk. Ieder EPDM raammanchet wordt op maat gemaakt en is hierdoor eenvoudig en snel te verwerken. 

   Op maat leverbaar

   Snelle en eenvoudige montage

   Kwalitatief hoogwaardige vervanger voor traditionele DPC folie

Binnenkort kunt u deze producten in onze nieuwe webshop direct bestellen. Tevens kunt u nu al direct telefonisch of per e-mail contact opnemen.
Kijk op onze contactpagina voor alle gegevens. Of vraag hier onze nieuwe catalogus aan.