Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Over ons

  1. EPDM SPECIALS BV is een bedrijf zoals de naam weergeeft gespecialiseerd in verkoop van EPDM producten en systemen.


    Wij hebben eigen merken EPDM producten voor daken, goten en gevels genaamd SPECIAL-LAYER en voor vijvers en bassins SPECIAL-FLEX. Ook verkopen wij meerdere gerelateerde producten en systemen om u volledig te ontzorgen.
    U kunt voor meerdere zaken bij ons terecht, zoals voor uw noodzakelijke gereedschappen om uw werkzaamheden uit te kunnen voeren en u kunt zelfs materieel huren via onze verhuurafdeling wiehuurtmij.nl

  1. Anders dan anderen zijn wij er voor u als klant om onze expertise en onze kennis met u te delen en u als klant te voorzien van onze diensten die volledig op maat zijn gemaakt en volledig aansluiten op uw wensen, hierdoor kunt u een volledige persoonlijke gespecialiseerde afhandeling verwachten.


    Wij hechten zeer veel waarde eraan dat onze producten en systemen op een goede deugdelijke wijze worden aangebracht en verzoeken dan ook goed de verwerkingsvoorschriften in acht te nemen. Mocht u er dan alsnog niet aan uit komen, dan kunt u contact opnemen met onze adviseurs. Wanneer u wilt investeren voor de langere termijn, dan kunnen wij u voorzien van een speciale training en uiteindelijk een welverdiende verwerkingscertificaat overhandigen.

Meer weten of een offerte aanvragen?Neem contact op