This website uses cookies. Click here for more information.
Oog voor de toekomst

Oog voor de toekomst

SPECIAL-LAYER GREEN biedt de mogelijkheid CO2-uitstoot te compenseren. Met 300 m² groendak compenseert u circa 1 ton CO2-uitstoot.

 

Voorkomt verdere CO2-uitstoot:

Investeert in groen en draagt bij aan de vermindering van de wereldwijde uitstoot van CO2.

 

  1. FISCAAL VOORDEEL VOOR OPDRACHTGEVER MET SPECIAL-LAYER® EPDM DAKBEDEKKING

    Onlangs is de nieuwe Milieulijst 2019 verschenen, het “subsidie-handboek” voor de gebouweigenaar. De overheid stimuleert de investering in milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen en maakt via twee regelingen (MIA en VAMIL) het kiezen voor duurzame producten extra aantrekkelijk. Dit jaar is voor het eerst een EPDM dakbedekking opgenomen onder de regeling A6312: Duurzame recyclebare EPDM-dakbedekking.

    De MIA-regeling biedt hier de mogelijkheid om een deel van het investeringsbedrag af te trekken van de omzetbelasting die het bedrijf betaalt. De Vamil-regeling maakt het mogelijk om de investering volgens een willekeurig patroon af te schrijven. Hierdoor ontstaat onder andere een rente- en liquiditeitsvoordeel.

    De Milieulijst biedt onder strikte voorwaarden de mogelijkheid een investeringsaftrek naar voren te halen (lees hiervoor de richtlijnen van Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland).

    Opdrachtgevers die kiezen voor het SPECIAL-LAYER® Rhinobond EPDM dakbedekkingssyteem kunnen zodoende een fiscaal voordeel behalen.

  1. *